240.000+  productfoto's gemaakt
dagen levertijd
€1,10  per productfoto
1200+  tevreden klanten

Voor wie werkt Packshotpoint?

Dit zijn onze meest voorkomende klanten.

Bemiddelingsplatformen
(Amazon, Bol.com)

Foto's zijn het grootste deel van de ervaring van een product als je online winkelt. Foto's van hoge kwaliteit maken een norm verschil in de perceptie van de consument  op het product, en stimuleren de verkopen.

Wanneer iemand een fysieke winkel binnengaat, kan hij een product oppakken en aanvoelen, en soms zelfs direct proberen. In online product listings is dat niet mogelijk. Je merk en product wordt dus alleen vertegenwoordigd door zijn foto's, en dit is de enige manier hoe een potentiële klant een goede impressie krijgt.

Fotografie is wat het product verkoopt op Amazon en Bol.com. Kijk maar naar de cijfers:

- De gemiddelde shopper leest slechts 20% van de woorden op een webpagina, maar zal elke productfoto bekijken.
- 63% van de consumenten zegt dat productafbeeldingen belangrijker voor hen zijn dan beschrijvingen.
- 53% van de consumenten zegt dat productafbeeldingen belangrijker voor hen zijn dan beoordelingen of recensies.

Dus met hoge kwaliteit productfoto’s, heb je een groot voordeel ten opzichte van de concurrentie op bemiddelingsplatformen zoals Amazon en Bol.com

Restaurants

U heeft een prachtig restaurant, een heerlijk menu, een goede website en vriendelijk personeel. U lijkt alles goed te doen, toch ziet u het aantal gasten niet stijgen. Herkenbaar? U bent niet de enige. Gelukkig zijn er manieren om meer mensen naar uw restaurant te krijgen.

Productfoto’s van het eten wat u serveert zijn bijvoorbeeld een uitstekende manier om meer restaurantbezoeken te genereren tegen een relatief lage prijs.

Mensen eten steeds vaker buiten de deur of laten hun eten thuis bezorgen. Mensen oriënteren zich hiervoor vaak online. Voordat ze de deur uitgaan speuren ze het internet af naar restaurants. Ze kijken welke restaurants in de buurt zijn, wat de sfeer is, wat voor eten ze serveren, en lezen recensies voordat ze een reservering maken.

Als gasten online zoeken naar restaurants, wilt u natuurlijk dat uw restaurant opvalt. Mooie foto’s van uw eten en restaurant op uw eigen website kunnen dan helpen. Als u uw gasten thuis al kunt laten watertanden, is de kans groot dat ze een reservering bij u maken.

*Wij kunnen eventueel bij u op locatie komen. De minimale afname betreft dan 10 gerechten.

Webshops

Professionele productfoto's zijn het belangrijkste element op webshops. Het bepaalt de eerste indruk over je webshop. Goede productfotografie is key voor je conversiepercentage. Uit GFK onderzoek blijkt dat websitebezoekers binnen drie seconden op basis van een productfoto bepalen of zij verder kijken naar het product.

Ook blijkt dat een scherpe productfoto met een goede belichting deze kans nog eens met maar liefst 61 procent verhoogt. De moeite waard dus om aandacht te besteden aan het presenteren van je producten op een professionele manier.
Direct starten

Dropship stores

Met alleen tekst kom je er tegenwoordig niet meer, zeker niet in je dropship store. Uit onderzoek blijkt namelijk dat visuele informatie 60.000 keer sneller wordt verwerkt dan tekst! Een belangrijk onderdeel van het opzetten van je dropship store is dan ook productfotografie. Met productfoto’s creëer je namelijk een professionele uitstraling.

Een productfoto is de eerste indruk van een klant. Het zien van een productfoto blijkt een van de eerste beslismomenten in aanloop naar een aankoop. Op de vraag: “Wat vind je belangrijk bij een online aankoop?”, reageren mensen dan ook vaak met “Goede productfoto’s!”. De uitdrukking ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’ is er niet voor niets. Mooie foto’s van producten trekken direct de aandacht.

Laten we beginnen.

Snel en goede productfoto's laten maken.
© Copyright Packhotpoint 2024
- Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden
Privacy policy
menu