240.000+  productfoto's gemaakt
dagen levertijd
€1,10  per productfoto
1200+  tevreden klanten

Over Packshotpoint.

Vind hier alles over ons bedrijf.

Over Packshotpoint

Packshotpoint helpt al meer dan vijf jaar klanten uit verschillende branches om het eigen resultaat en de klantervaring te verbeteren. Tijdens de start in 2017 richtte de organisatie zich vooral op de lokale bedrijven die zijn of haar producten op internet wilde verkopen. Door steeds groeiende vraag naar expertises binnen productfotografie en grootte van de opdrachten die uitgevoerd worden, is het bedrijf ontzettend gegroeid. Nu, in 2022 zijn er 5 mensen werkzaam bij Packshotpoint en bedient het een breed scala aan (zakelijke) klanten, van grote webshops tot het restaurant op de hoek. Iedereen heeft baat bij goede productfoto’s!

Klantenservice

Onze klantenservice is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 bereikbaar voor vragen en persoonlijk advies om uw business naar een hoger niveau te tillen. Zo kunt u bij ons terecht met alle vragen over productfotografie en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Packshotpoint staat garant voor perfecte productfoto’s!

De koffie staat bij Packshotpoint altijd voor u klaar!

De koffie staat bij Packshotpoint altijd voor u klaar! Wij maken gebruik van twee locaties, beiden in Gemert. Ons kantoor en tevens bezoekadres is gevestigd aan Dintel 5 (Business Center Gemert). Hier ontvangen wij u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 085-7820435.

Adres

Dintel 5
5422VT Gemert

Laten we beginnen.

Snel en goede productfoto's laten maken.
© Copyright Packhotpoint 2024
- Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden
Privacy policy
menu