240.000+  productfoto's gemaakt
dagen levertijd
€1,10  per productfoto
1200+  tevreden klanten

Hoe werkt Packshotpoint?

Onze werkwijze uitgelegd in 4 simpele stappen.

1. Selecteer het aantal producten.

Wij hebben verschillende categorieën samengesteld afhankelijk van het aantal producten dat u wilt laten fotograferen. De categorieën bestaan uit: 1 tot 10 producten, 11 tot 50 producten en meer dan 50 producten. Hoe meer producten u wilt laten fotograferen, des te hoger de korting.

2. Stuur de producten naar ons op.

Als de keuze is gemaakt ontvangt u van ons een verzendlabel die alleen nog maar opgeplakt hoeft te worden. Stop alle producten in een doos.

3. Wij fotograferen de opgestuurde producten.

Zodra wij de producten hebben ontvangen gaan we direct aan de slag om de perfecte productfoto's te maken van uw producten. We houden rekening met de positie van het product. Ook zorgen we ervoor dat de belichting perfect is afgestemd op het product. We maken vervolgens 40 tot 50 rechtenvrije professionele productfoto's, een 360 graden actieve animatie (HTML), een 360 graden video in 4K. De achtergrond van de productfoto's zijn geheel aanpasbaar naar keuze.

4. Download de productfoto's

Als alle productfoto’s en 360 graden productvideo's zijn gemaakt sturen wij deze op naar uw e-mail. Dit is al na 7 dagen na ontvangst van de producten in onze fotostudio. Als u de producten retour wilt ontvangen is dit uiteraard geen enkel probleem. Anders worden deze op een natuurvriendelijke manier gerecycled.

Laten we beginnen.

Snel en goede productfoto's laten maken.
© Copyright Packhotpoint 2024
- Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden
Privacy policy
menu