240.000+  productfoto's gemaakt
dagen levertijd
€1,10  per productfoto
1200+  tevreden klanten

Veelgestelde vragen.

Vind hier alle antwoorden op je vragen

Algemeen

U kunt contact met ons opnemen via de telefoon (085 782 00 16), mail (info@packshotpoint.nl), of door het contactformulier in te vullen.
Wij proberen binnen 1 uur na inzending contact op te nemen.
Ons webadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor ‘secure’ wat in het Nederlands veilig betekent. Ook ziet u een slotje in de adresbalk staan, wat betekent dat de verbinding veilig is. Wanneer u op onze website shopt dan bevat de URL in ieder geval https:// en Packshotpoint.nl. Als dat niet het geval is, klopt er iets niet en willen wij u vragen direct contact met ons op te nemen.
Wij zijn voortdurend bezig om onze bescherming te testen zodat u altijd geniet van optimale veiligheid, nu en in de toekomst.
Wilt u hier meer over weten? Lees dan onze privacyverklaring.

360 graden productfotografie

Ja, dat klopt. 360 graden productfoto’s zorgen er vaak voor dat de klant langer op een pagina blijft en kan daardoor een positieve invloed hebben op SEO.
Een 360 graden productfoto bestaat uit meerdere losse foto’s. Bij het laden van de webpagina wordt er in eerste instantie maar één foto geladen. Pas wanneer een gebruiker op deze foto klikt, worden de rest van de foto’s (en script) geladen. Onze 360 graden productfoto’s hebben dus geen nadelige invloed op de initiële laadtijd van uw website.
De producten dienen nieuw in de originele verpakking te worden aangeleverd. Dit omdat de producten dan zo clean mogelijk kunnen worden gefotografeerd en voorkomt dit onnodige retouch werkzaamheden. De producten dienen te worden aangeleverd in beschermende verpakking, zodat wij uw producten ook weer kunnen retourneren.
Ja, de producten worden transparant als PNG aangeleverd. De foto's worden ook in JPG aangeleverd met een witte achtergrond.
Nee, wij werken niet met een minimumaantal. U kunt al vanaf 1 product bij ons terecht.
De 360 graden video duurt 10 seconden.
Ja, 360 graden productfoto’s werken perfect in alle moderne browsers, zowel mobiel als desktop.
Ja, onze 360 graden productfoto’s zijn responsive. Dit betekent dat ze zich automatisch aanpassen aan het scherm waarop ze bekeken worden.
Ja, dit is eenvoudig te realiseren.
Het aantal frames in een 360 graden productfoto is afhankelijk van uw wensen. Minimaal zijn er 24 foto’s nodig.
Onze 360 graden productfoto’s worden met een plugin toegevoegd aan uw CMS. Er zijn plugins beschikbaar voor alle bekende CMS’en. Uw CMS zal dus zeer waarschijnlijk geschikt zijn voor 360 graden productfoto’s.

Google kijkt namelijk naar verschillende rankingsfactoren. De ’Dwell Time’ is daar een van. Dwell Time is de tijddat iemand op een pagina aan de zoekresultaten spendeert, voor terug te keren naar alle zoekresultaten.
Ja, we kunnen uw producten ook hangend fotograferen.

Levering

Ja, dat is geen enkel probleem. Nadat de foto's zijn goedgekeurd wordt er gefactureerd.
Zodra we de producten hebben ontvangen sturen we binnen 2 werkdagen de foto's op.
Onze pakketten worden via DPD verstuurd, wij sturen het traceernummer per mail. Door op de link te klikken is het pakket te volgen. Ontvangt u geen mail, neem dan contact op.
De producten kunnen zelf gebracht worden of laten bezorgen door een pakketbezorger.
Ja, dat kan maar hoeft niet. Eventuele verpakkings- en verzendkosten brengen wij tegen kostprijs in rekening. Als u de producten niet meer retour wilt, kan dat natuurlijk ook.
Ja, dat kan. De producten moeten dan gelabeld aangeleverd worden.

Kwaliteit

De foto's worden altijd aangeleverd in 6000px bij 4000px.
360 graden video's worden altijd aangeleverd in 4K.
Ja, wij hebben onze eigen professionele fotostudio, gevestigd in Gemert.

Laten we beginnen.

Snel en goede productfoto's laten maken.
© Copyright Packhotpoint 2024
- Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden
Privacy policy
menu